Yoooooo volt.

Asszem a lista egyik legnagyobb letszamu kocsmai akcioja volt.

Ennek orulhettunk mi is illetve a vendeglatas helyszineul szolgalo muintezmeny is.

Senki nem volt reszeg, nem tortunk ki, ossze stb. semmit.

Azert amikor NED megfejelte az uj kocsmatagokat.

Az egyik meg csak pecalistas sem volt.....

Riffnek nagyon izlett a pisztrangos fagylalt, annyira, hogy meg a brassoijat sem kerte.

Csiro epp menyhalazasrol johetett, mert meg hideg-nyalkas volt a keze es angolul beszelt (szegeny azt hiszi ez lesz a "kozos nyelv"),

Bpete meg horgaszni indult.

Kiderult, hogy Kistomi perverz fetishiszta, es Pozsgai Laci is gyanus szado-mazo vonalon ,kulonosen hogy egymas mellett ultek. (Az asztal alol egett gumiszag tort elo tobbszor is)

Jimmy, a kiraly ket dedikalas kozott Hintanak eladott egy kandallot, majd kesobb bevezette az AUTOCADdal valo rajzolas rejtelmeibe. Axonometrikus abrazolas teren a Kiraly a kiraly!

LAcika auraja kozos hullamhosszon rezgett a pincernojevel igy eleg volt Lacikanak szolni, es o telepatikus uton elintezte a rendelest...

Dfrei megmutatta a legenybucsun szerzett maradando seruleseit, majd fenykepezett a csodamasinajaval. Martival csak a vegere sikerult intim kapcsolatba kerulnom, (miota nos vagyok mar nem megy olyan hamar a dolog, meg NED se issza magat az asztal ala.)

Gabor az oreg elmeselte, hogy alkotmanymodositast kivan eszkozolni, es be kivanja vezettetni a pallos altali halalt a rabsicokra, amit a lista tamogatott.

( Dferi mondta, hogy a Hinta altal emlegetett 2 Millas vonohalot meghozza 240 ezerert, mert kedvezmenye van a nagykerbe..)

Hat ennyit az en perspektivambol, remelem masok is irnak majd hogy teljes legyen a kep.. Azert Bajszi, az oreg piaci kofa hianyzott

JO_E

Nem is tudtam, hogy ott voltam, de mindenesetre egyetertek a kronikas altal a szamba adott szoveggel, mert nagyon utalom a rabsic nepseget es meg jobban az altaluk korrumpaltakat.

Gabor, az oreg

SulloVadasz

A Jo_e oljan reszeg lett, hogy osszekevert a P. Donattal.
De ez csak a legkisebb hibaja volt tegnap.
Es a vegen nekunk kellett osszedobni az O es a DFeri tomenytelen
ginzenguditojenek es sorenek az arat.
ned

Listakocsma 2001. január 31.