Szasztok Feleim!

Meg tavaly megigertem JOE-nak, Jimmynek es a tobbieknek, hogy idorol idore beszamolok, majd az aktualis fejlemenyekrol, hat most van egy kis idom ra, ugyhogy hajra.

Szal, horgaszni nem voltam. A Marton allitolag volt, de senki nem latta, sot meg egy sullot is hozott haza, es ezert gyanus felettebb, hogy valszleg megsem jart a sarki halboltnal messzebb. Mindenesetre az incidens utan 3 napig nem beszeltunk, meraszontuk meg az elejen, hogy mindketten ugyanannyit horgaszunk majd.
Ossztan volt itt meg karacsony elotti roham is hal istennek :), amely kozben neha elofordult, hogy nem sikerult mindenkire, legyen az listas, vagy egyszeri halando, eleg figyelmet forditani, de igy is alig birtuk. Most bezzeg, akarommondani bazzeg, csond van, mint horgaszboltban januarban...
A leltar kozos megeggyezessel az azota beindult vizsgaidoszakra tekintettel, ami igy vagy ugy szinte mindenki erint, elnapoltuk par hettel, ezt csak azert mondom, mert azon, amivel meg nem szamoltunk a nagykerek fele, igy nem emeltunk arat, meg akkor sem, ha ok igen. De azert a Maver rajongokat le kell lomboznom, mert bejottek az evvegi joslatok, lazan 1.3-1.5 kozt szoroztak az arukeszletuk 90 szazalekat :(((( Ami van tavalyrol, az meg azon az aron van (spiccbotok, olcsobb rakosok, par orso)

A SPRO viszont egy-ket kurrens cikket mint pl. Proton Spin kiveve ugyfest nem emel arat, ami szamomra egyertelmuen predesztinalja a betoresuket a magyar piacra, foleg ha ra tesznek a reklamra is 1 lapattal. Most ok viszik a palmat ar-minoseg viszonylatban, marmint azon termekek koreben amit gyartanak.

Szo volt a Tub. Saratoga 2002-rol. Nem volt meg a kezemben, de en is annyit hallottam rola, hogy ropi, mint az 505, 707 kivetelevel minden Saratoga. Rakos botban tovabbra is Trabucco World Class sorozat (sajat 1 eves strapa + DFeri napi ket horgaszatos szinten 1 eves tesztelese alapjan), alacsonyabb kategoriakban MAVER!!!

Az Energhiakrol annyit, hogy Mo-n ket sorozat spiccbot fut, de a 2000-es katalogus 7-et(!) tartalmaz majd.
A klasszikus zoldes szinu Energhia 3 eve a vilag legjobb spiccbotjainak egyike viszont nem kemeny strapara valo, a kek szinu, ujabb fejlesztesu es kicsit olcsobb Energhia Pole pedig alig nehezebb (ha egyaltalan nehezebb) es eros mint a diszno. Nekem ez van, szponzortol bar, de sajat valasztasbol, nagyon bejott. Ebbol a 8-as lista aron 56e a FM-ban.

Meg mindig nincs TV-nk es videonk, de lesz, nincs eleg Penn orsonk (hal istennek), de lesz, es nincs weblapunk, de nagyon lesz, es nincs egy perc szabadidonk, ami tovabbra sem lesz.

Azert, ha barmi eszetekbe jut, vagy kerdesetek van, akkor izibe listan at vagy postagalamb szajaba mindegy, csak nagybetukkel irjatok a boritekra, hogy FM, vagy WT, vagy Marinko, hogy el is csipjuk. Meg gyertek, ha van kedvetek, jot tesz a hangulatunknak!

Es koszonet mindenkinek, aki jokat irt rolunk, es azoknak is akik nem irtak rosszat.
Jo kis fanak alcazott villanyoszlopba vagtuk a fejszenket, de mar dologet kifele, es ebben nagy szerepe van a listarol, es  annak tagjaitol szemelyesen jovo tamogatasnak, otleteknek.

Fogjatok sokat helyettunk is,
wt, & evribodri from FM