"Volt már néhány új tag a listán, aki megpróbált "rendet csinálni", de ez általában nem sikerült. Ez a lista a vagy megszokik, vagy megszökik elv alapján működik (és jól!). Itt nincsenek "szankciók, eltiltások", és szükségünk sincs rá. Szabolcs (az owner) csak segíti a listát, de nem alkalmaz semmilyen szankciót. Ez a legdemokratikusabb hely, amit ismerek. Szeretném, ha megmaradna ilyennek. ".......ttamas. Bíro Istvan tanácsai

Amit a Pecalistáról tudni kell.....

(Tanácsok a leendő tagoknak)

1. Ez a vilag legjobb horgaszlistája. Nincs másik, és ha mégis, az nem olyan.

2. Az évek alatt kialakult speciális hangulat furcsa lehet az új belépőknek. Szokni kell, ezért kérünk először legalább 2-3 hétig csak olvass!

3. Ha ezután is még úgy érzed, hogy itt a helyed, írj pecacentrikus bemutatkozó levelet.

4. Kérünk, ne próbálj azonnal változtatni a lista stílusán, szokásain, fél év múlva már úgysem akarsz. A lista megszokik vagy megszökik alapon működik.

5. A lista Szelleme megkövetel bizonyos toleranciát, sokfélék vagyunk itt együtt, és erre Te is számíthatsz.

6. A Pecalistán a smile :-) alapértelmezett, de nem baj ha kiteszed. Ha kétértelmű vagy sértő dolgot találsz, először képzelj utána szmájlit, csak aztán sértődj meg!

7. A válaszaidhoz idézz röviden, a subjectben ne bízz, aktualitása nem az erősségünk.

8. Hosszan leírt történeteid, véleményed végén ne kérj bocsánatot, aki végig olvasta, azt biztosan érdekelte is!

9. A listán nagyon régi és nagyon szoros baráti kapcsolatok vannak, nem biztos, hogy Te is azonnal megengedheted magadnak azt a hangot, amit egymás közt használunk.

10. A listan ekezetek nelkul irunk, egyszeru szovegkent, a sokfele levelezoprogram nem egyforman kezeli oket.

11. Ha valamilyen oknál fogva nem szeretnéd, hogy közfigyelmet érdemlő irásaid megjelenjenek e Pecalista-Rekordlistán, ezt időben jelezd!!

 

Na most, ha a úgy érzed, hogy az itt olvasott szokásokhoz tudsz alkalmazkodni, bólints kettőt, és kattints ide!